Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 
Taiteellinen johtaja Sanna Kola

Sanna Kola (s.1981) on turkulainen, kymenlaaksolaislähtöinen mezzosopraano, laulunopettaja ja kuoronjohtaja. Hän valmistui Turun ammattikorkeakoulusta musiikkipedagogiksi vuonna 2011, minkä jälkeen on toiminut monipuolisesti sekä muusikon että musiikkipedagogin tehtävissä. Kuoronjohtoa Sanna on opiskellut mm. Juha Kuivasen ja Markus Yli-Jokipiin johdolla, mutta suurin pätevyys on kehittynyt käytännössä - ensimmäistä laulukokoonpanoaan hän johti lukioikäisenä, ja Melos on järjestyksessä seitsemäs. Lisäksi hän tällä hetkellä johtaa Aurorakören -kuoroa ja opettaa laulua laulustudio Ääniräätälissä.

Itse Sanna on laulanut lukuisissa kuoroissa ja lauluyhtyeissä tauotta kuusivuotiaasta lähtien, viimeisimpinä vanhan musiikin yhtye Cavalier, Kuninkaantien muusikot, Savonlinnan oopperajuhlakuoro sekä glamourikasta cross over -musiikkia esittävä Las Divas. Vanha musiikki on Sannan intohimo, ja hän kuuluukin Turun vanha musiikki ry:n perustajajäseniin sekä toimii tällä hetkellä yhdistyksen varapuheenjohtajana.

Säveltämistä ja musiikin sovittamista Sanna harjoittaa lähinnä tarpeen mukaan - jos kuorolle tai itselle ei löydy mielekästä laulettavaa valmiina, on tehtävä se omin käsin.
 
 
Sopraanot: Altot:
Annika Einola Tea Asanti
Jutta Hänninen Riitta Englund
Anne Koivula Heidi Haulisto
Merja Kuokkanen Taina Kannosto-Blomqvist
Pia Nieminen Aija Kaski
Erika Niinisalo Ruut Kurhi
Anne-Mari Pieniniemi Sinikka Luutonen
Tuija Selander-LehmusvirtaAlmut Meyer
Katriina Viitasalo Maarit Suominen

Raili Svartsjö 

Hanna Tofferi-Hörkkö

Annemari Warro 
Tenorit:
Hannu Aali Bassot:
Ville Haulisto Antti Auramo 
Lasse Hurme Markku Blomqvist 
Rauno Teitti Mika Heiskanen 
Jussi Toivonen Hannu Äikäs
Kamarikuoro Melos ry

  näytä normaaliversio » Ylös