Taiteellinen johtaja Sanna Kola

Sanna Kola (s.1981) on turkulainen, kymenlaaksolaislähtöinen mezzosopraano, laulunopettaja ja kuoronjohtaja. Hän valmistui Turun ammattikorkeakoulusta musiikkipedagogiksi vuonna 2011, minkä jälkeen on toiminut monipuolisesti sekä muusikon että musiikkipedagogin tehtävissä. Kuoronjohtoa Sanna on opiskellut mm. Juha Kuivasen ja Markus Yli-Jokipiin johdolla, mutta suurin pätevyys on kehittynyt käytännössä - ensimmäistä laulukokoonpanoaan hän johti lukioikäisenä, ja Melos on järjestyksessä seitsemäs. Lisäksi hän tällä hetkellä johtaa Aurorakören -kuoroa ja opettaa laulua laulustudio Ääniräätälissä.

Itse Sanna on laulanut lukuisissa kuoroissa ja lauluyhtyeissä tauotta kuusivuotiaasta lähtien, viimeisimpinä vanhan musiikin yhtye Cavalier, Kuninkaantien muusikot, Savonlinnan oopperajuhlakuoro sekä glamourikasta cross over -musiikkia esittävä Las Divas. Vanha musiikki on Sannan intohimo, ja hän kuuluukin Turun vanha musiikki ry:n perustajajäseniin sekä toimii tällä hetkellä yhdistyksen varapuheenjohtajana.

Säveltämistä ja musiikin sovittamista Sanna harjoittaa lähinnä tarpeen mukaan - jos kuorolle tai itselle ei löydy mielekästä laulettavaa valmiina, on tehtävä se omin käsin.
 
 
 
Sopraanot: Altot:
Annika Einola Tea Asanti
Marita Heinonen Riitta Englund
Jutta Hänninen Heidi Haulisto
Anne Koivula Aija Kaski
Merja Kuokkanen Ruut Kurhi
Pia Nieminen Sinikka Luutonen
Erika Niinisalo Maarit Suominen
Anne-Mari Pieniniemi Raili Svartsjö
Tuija Selander-Lehmusvirta Hanna Tofferi-Hörkkö
Anni Suominen Annemari Warro
Katriina Viitasalo


Tenorit: Bassot:
Hannu Aali Jari Anttila
Ville Haulisto Markku Blomqvist
Pasi Palken Mika Heiskanen
Rauno Teitti Veikko Nikander
Jussi Toivonen Hannu Äikäs
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 


Kamarikuoro Melos ryMobiili