Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 
Taiteellinen johtaja Sanna Kola

Sanna Kola (s.1981) on turkulainen, kymenlaaksolaislähtöinen mezzosopraano, laulunopettaja ja kuoronjohtaja. Hän valmistui Turun ammattikorkeakoulusta musiikkipedagogiksi vuonna 2011, minkä jälkeen on toiminut monipuolisesti sekä muusikon että musiikkipedagogin tehtävissä. Kuoronjohtoa Sanna on opiskellut mm. Juha Kuivasen ja Markus Yli-Jokipiin johdolla, mutta suurin pätevyys on kehittynyt käytännössä - ensimmäistä laulukokoonpanoaan hän johti lukioikäisenä, ja Melos on järjestyksessä seitsemäs. Lisäksi hän tällä hetkellä johtaa Aurorakören -kuoroa ja opettaa laulua laulustudio Ääniräätälissä.

Itse Sanna on laulanut lukuisissa kuoroissa ja lauluyhtyeissä tauotta kuusivuotiaasta lähtien, viimeisimpinä vanhan musiikin yhtye Cavalier, Kuninkaantien muusikot, Savonlinnan oopperajuhlakuoro sekä glamourikasta cross over -musiikkia esittävä Las Divas. Vanha musiikki on Sannan intohimo, ja hän kuuluukin Turun vanha musiikki ry:n perustajajäseniin sekä toimii tällä hetkellä yhdistyksen varapuheenjohtajana.

Säveltämistä ja musiikin sovittamista Sanna harjoittaa lähinnä tarpeen mukaan - jos kuorolle tai itselle ei löydy mielekästä laulettavaa valmiina, on tehtävä se omin käsin.


Sopraanot: Altot:
Annika Einola Tea Asanti
Marita Heinonen Riitta Englund
Jutta Hänninen Aija Kaski
Pia Nieminen Ruut Kurhi
Erika Niinisalo Sinikka Luutonen
Anne-Mari Pieniniemi Merja Maunuksela
Hilkka Salmén Maarit Suominen
Tuija Selander-Lehmusvirta Raili Svartsjö
Anni Suominen Hanna Tofferi-Hörkkö
Katriina Viitasalo Annemari Warro
Outi Wegelius
Tenorit: Bassot:
Hannu Aali Jari Anttila
Ville Haulisto Markku Blomqvist
Juuso-Matias Maijanen Mika Heiskanen
Pasi Palken Veikko Nikander
Rauno Teitti Hannu Äikäs
Jussi Toivonen


Kamarikuoro Melos ry

  näytä normaaliversio » Ylös